Knltb Tennis Awards 2021

Aanmeldformulier uitreiking KNLTB Tennis Awards

Wat was 2022 een mooi jaar, de media stond vol met berichten over toptennis en Nederlandse successen. Zowel onze valide als rolstoeltennissers haalden regelmatig het nieuws. Met als hoogtepunt natuurlijk de Davis Cup, de Billie Jean King Cup, de Grand Slams, het ABN AMRO toernooi, Libéma Open en de Wheelchair Masters in eigen land. We zien ook steeds meer de toegevoegde waarde van de vaste thuisbasis het NTC in Amstelveen, een plek om samen te trainen en elkaar te ontmoeten.

We hebben genoten van onze Nederlandse tennissers, hun inzet en prestaties. Dat willen we graag vieren met spelers, KNLTB collega’s, het bestuur en onze partners. Tijdens een feestelijk diner zullen we onze toptennissers in het zonnetje zetten en de KNLTB Tennis Awards voor de beste Tennisser, Tennisster, Rolstoeltennisser, Dubbelspeler van 2022 en de Aanmoedingsprijzen uitreiken.

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd op maandag 12 december op het NTC in Amstelveen. De ontvangst is vanaf 18.30 uur. Het diner en de uitreiking van de Tennis Awards start om 19.00 uur. De dresscode is 'party casual'.

Vul hieronder je gegevens in: