Rolstoelen

Datum

Locatie & plaats

Nationaal Tennis Centrum
Amstelveen

NK Rolstoeltennis Outdoor

In aanloop naar de Paralympische Spelen in Tokyo wordt er van maandag 2 tot en met zaterdag 7 augustus een NK Rolstoeltennis Outdoor gespeeld op de hardcourt banen van het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. Het geeft onze top rolstoeltennissers de mogelijkheid om nog meer wedstrijdritme op te doen en zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de Spelen.

Wedstrijden

De wedstrijden beginnen elke dag vanaf 10 uur ’s ochtends, op vrijdag en zaterdag worden de halve finales en finales gespeeld en kunnen de tijden wat afwijken. Maandag 2 augustus wordt het kwalificatietoernooi gespeeld en op dinsdag start het hoofdtoernooi voor zowel de jeugd als de senioren. Voor het wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen kun je terecht op MijnKNLTB

Side events

Door het geringe aantal aanmeldingen én de aanscherping van coronamaatregelen in aanloop naar de Paralympische Spelen, is besloten om de side events niet door te laten gaan. We ontvangen je graag tijdens een volgend event op één van de side events. 

Publiek

Door de aanscherping van de coronamaatregelen op het NTC is het niet mogelijk om als bezoeker aanwezig te zijn tijdens het NK Rolstoeltennis Outdoor. Deze beslissing is genomen om voor de spelers de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Een aantal van de spelers zal namelijk half augustus vertrekken naar Tokio voor hun deelname aan de Paralympische Spelen.