Davis Cup Juichende fans - Robin Haase

Datum

Locatie & plaats

Sportcampus Zuiderpark
Den Haag

Davis Cup: Nederland - Canada

Het is weer tijd voor Davis Cup-tennis. Het TeamNL Davis Cupteam neemt het in de Qualifiers op tegen Canada. Deze ontmoeting vindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart 2022 plaats in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Tijdens de ontmoeting zal er worden gespeeld op gravel. De winnaar van het duel plaatst zich direct voor de Davis Cup Finals, de verliezer speelt in september 2022 een duel in Wereldgroep I.

Aanwezigheid publiek

Oranje-fans zijn welkom bij Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Tickets kun je hier kopen.

Starttijd vrijdag 4 maart: 14:00 uur 

Starttijd zaterdag 5 maart: 13:00 uur 

De deuren gaan 1,5 uur van te voren open. 

Tijdens de Davis Cup worden de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht genomen. Op dit moment is de situatie als volgt:

  • Voor toegang heb je geen CTB of testbewijs nodig
  • Er is geen verplichting om een mondkapje te dragen
  • De 1,5 meter afstand is niet meer verplicht

Locatie

Het Davis Cupduel vindt plaats in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag (Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag). Er is hier zeer beperkte parkeergelegenheid, dus het wordt aangeraden om met het openbaar vervoer te reizen. 

Parkeren

Voor het parkeren raden we aan om bij parkeergarages Leyweg 1 en Leyweg 2 te parkeren. Vanuit beide locaties is het ongeveer 20 minuten lopen, bijvoorbeeld langs de Melis Stokelaan. De kosten voor parkeren is in beide garages maximaal €10 per dag. Goed om te weten: bij beide parkeergarages kan er 24/7 naar buiten worden gereden. De op internet weergegeven openingstijden zijn alléén voor het inrijden.

Side-events

In 2022 mag Den Haag zich een jaar lang Europese Sporthoofdstad noemen, een titel om trots op te zijn. Den Haag brengt als internationale sportstad aan zee al jaren mensen in beweging, dit is de kroon op het werk. Victor Mids van Mindf*ck zal vrijdag om 13:40 uur met een knallende show deze titel lanceren en iedereen verder motiveren om in beweging te komen!