DSC00451

Datum

Locatie & plaats

Palacio de Deportes José María Martín Carpena
Malaga

Davis Cup Finals Malaga

Het TeamNL Davis Cupteam speelt van 21 t/m 27 november de knock-outfase van de Davis Cup Finals in Malaga. TeamNL heeft zich geplaatst door in de poulefase in Glasgow eerste te worden, na winst op de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Kazachstan. 

Programma TeamNL

Nederland speelt in de knock-outfase:

  • Kwartfinale op dinsdag 22 november 16:00 uur tegen Australië
  • Mogelijk: halve finale op vrijdag 25 november
  • Mogelijk: finale op zondag 27 november

Tickets

Wil jij TeamNL komen supporten in Malaga? Koop dan nu jouw tickets! 

 

 

 Volg TeamNL vanuit huis

Alle wedstrijden van de kwartfinale TeamNL - Australië worden uitgezonden op Ziggo Sport (kanaal 14). Ook kan je de wedstrijden live meekijken via de livestream op ons Youtube-kanaal. Voor een kijkje achter de schermen, nieuws en uitslagen volg je @KNLTBtoptennis op Instagram of op Facebook. 

   

Meet & Greet 

Op zondag 20 november begint het WK voetbal in Qatar. Maandagavond 21 november speelt het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd tegen Senegal (17:00 uur). De KNLTB zorgt ervoor dat alle Oranjefans die op maandag al in Malaga met elkaar gezellig deze voetbalwedstrijd kunnen kijken. Wellicht dat zelfs enkele spelers of de captain van het TeamNL Davis Cupteam nog even aansluiten om dit Oranjefeestje compleet te maken. Houd hier dus rekening mee als je je trip naar Spanje boekt.