Lesley Kerkhove Wimbledon 2019

Datum

Locatie & plaats

Nationaal Tennis Centrum (NTC)
Amstelveen

Amstelveen Women's Open

In Amstelveen op het Nationaal Tennis Centrum (NTC) wordt de 2e editie van het W60 Amstelveen voor dames gespeeld. Dit toernooi zal als Amstelveen Women's Open ook de komende 2 jaar op de internationale tenniskalender staan. Onder leiding van de KNLTB komen de dames ($60.000) van maandag 4 juli t/m zondag 10 juli in actie. De nationale en internationale tennis(sub)top speelt mee; er worden gedurende de week zowel enkel als dubbel wedstrijden gespeeld.

Het geeft de huidige Nederlandse toptennisters en talentvolle speelsters de mogelijkheid om in Nederland voor eigen publiek te spelen en dichtbij huis punten te verdienen voor de wereldranglijst. Vorig jaar stond het toernooi voor her eerst op de kalender, maar konden bezoekers vanwege de Coronamaatregelen geen bezoek aan het toernooi brengen. Nu staan alle seinen op groen en staat ons een geweldig toernooi te wachten,

Publiek
Toegang tot het Amstelveen Women's Open is gratis van maandag t/m zondag.

Korting op overnachting

Grand Hotel Amstelveen, gelegen naast het Nationaal Tennis Centrum is een vriendelijk en rustig ****hotel en biedt veel comfort tussen of na de tenniswedstrijden en trainingen. Het hotel heeft ruime kamers van 32m en beschikken over een bad, aparte douche en toiletruimte, airco en een minibar. Er is een fitness en een self-serivce ruimte met was- en strijkmogelijkheden aanwezig waar men als hotelgast gratis gebruik van kan maken.

Als KNLTB lid of bezoeker van het Amstelveen Women’s Open ontvang je het speciale tarief van €75,- o.b.v. één persoon inclusief ontbijt en €85,- o.b.v. twee personen inclusief ontbijt en op basis van beschikbaarheid een upgrade naar een Junior Art Suite. Parkeren en het gebruik van WIFi is gratis. In de avonden is het mogelijk om een tennisbaan of padelbaan te huren en zelf te tennissen op de banen van het Nationaal Tennis Centrum!

Evenement sponsor

Evenement sponsor

Evenement Sponsor

Evenement Sponsor

Evenement sponsor