8269 KNLTB Davis Cup 1920x1080

Leuk dat je meedoet!

Leuk dat je meedoet met de winactie voor tickets van de Davis Cup Finals in Glasgow! 

Wil jij met een vriend of vriendin TeamNL van dichtbij zien in Glasgow tijdens de Davis Cup Finals? We geven 2x twee tickets weg om TeamNL aan te moedigen tegen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. 

Voorwaarden:

  • We geven 2x twee tickets weg voor vrijdag 16 september (Groot-Brittannië) en zaterdag 17 september (de Verenigde Staten), exclusief reis en verblijf. Reis van/naar Glasgow en het verblijf in Glasgow zijn voor eigen rekening. 
  • De winactie loopt van 18 augustus t/m 28 augustus. Op maandag 29 augustus maken we de winnaar bekend per e-mail. Alleen de winnaars krijgen bericht. 
  • Eenmalige deelname per e-mailadres. 

Klik hier voor alle informatie over de Davis Cup Finals.

Maak kans op tickets

Om kans te maken op tickets voor de Davis Cup Finals dien je je aan te melden voor de #Tennisfan Nieuwsbrief: jouw gids in de wereld van toptennis. Als je al bent aangemeld voor de #Tennisfan nieuwsbrief, kan je onderstaand formulier ook invullen. Dan maak je ook kans op de tickets!

Via de #TennisFan ben je als eerste op de hoogte van de ticketverkoop van diverse toptennis evenementen en mis je niks van de prestaties van onze toptennissers. Meld je aan via onderstaand formulier.