Y4A3885

Instroomtrainingen

De instroomtrainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid kunnen blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis. Deze additionele training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, waardoor ze ook weer langer lid blijven van de eigen vereniging en meer wedstrijden zullen spelen. Voor de KNLTB is dit tevens een manier om talent te herkennen. Om ervoor te zorgen dat de trainingen van een dusdanig hoog niveau zijn, zullen we ook het niveau van de trainers verbeteren. Daarnaast brengen we de ouders meer bij elkaar, zodat ze kennis met elkaar kunnen delen omtrent jeugdtennis.

De groepen voor de instroomtrainingen worden samengesteld tijdens een zogenoemde voorspeeldag. Wil je als ouder je kind inschrijven voor een voorspeeldag? Klik dan hier voor meer informatie.

Landelijk netwerk

In seizoen ‘20-’21 starten we met 41 Instroomlocaties. Uiteindelijk is het ons doel om door te groeien naar een landelijke dekking van ongeveer 55 locaties in het seizoen 2021/2022.